Hvad er NHT®
Naturlig Hormon Terapi?

NHT® - Naturlig Hormon Terapi bygger på forskningsbaserede studier fra hele verden. Studier i kroppens naturlige hormoner, også kaldet bio-identiske hormoner, viser den påvirkning disse har på både forebyggelse, udvikling og helbredelse af forskellige sygdomme og lidelser.

Princippet bag NHT® er at give kroppen det den mangler af vitaminer, mineraler, næringsstoffer og evt. bio-identiske hormoner. Udgangspunktet er, at hvis kroppen får tilført, hvad den mangler, så kan den selv finde ud af at udbedre de lidelser og sygdomme, der er opstået på grund af manglen.

Som uddannet i NHT® terapeut og vejleder kan jeg tilbyde dig en kvalificeret og forskningsbaseret vejledning i genopretning af din hormonbalance. Dermed kan der genskabes en bedre fysisk og psykisk balance.

Jeg vejleder dig i at udbedre kroppens mangler for at få genoprettet den hormonelle balance. Dermed kan kroppen igen fungere optimalt. Du genvinder energien, den gode søvn og dit optimale helbred!

Du får vejledning i brugen af vitaminer, mineraler, kost, homøopati og bio-identiske hormoner. Med den samlede plan hjælper du kroppen tilbage til sin naturlige balance. 
Her kan du læse meget mere om NHT Naturlig Hormonterapi

Jeg anbefaler alle mine klienter, og andre med interesse i at opnå balance i hormonerne, at læse denne bog Den giver et indblik i, hvad hormoner er, hvad de gør i vores krop, hvad ubalancer kan medføre, og ikke mindst, hvad der kan gøres for at genoprette balancen og opretholde et godt helbred og et godt liv.


Klik her